Èxit de la campanya +Q 1 Semilla 2019 a Guinea Ecuatorial

Un equip de voluntaris de Más que Salud ha pogut realitzar un curs monogràfic de pediatria i neonatologia orientat a metges generals, infermeria i pediatres. També s'ha col·laborat amb l'assistència a persones a través dels projectes +Q Palabras y +Q 1 Sonrisa.

Llegeix més:Èxit de la campanya +Q 1 Semilla 2019 a Guinea Ecuatorial

Més de 150 persones assisteixen al sisè Sopar Solidari de Más que Salud

A més de l'habitual subhasta benèfica de regals, aquest any la novetat ha estat una actuació de ball i percussió corporal en directe.

Llegeix més:Més de 150 persones assisteixen al sisè Sopar Solidari de Más que Salud

Sopar solidari a favor del programa de formació MIR-Guinea

T'animem a participar en el Sopar Solidari a favor del programa de formació "MIR-Guinea" de l'ONG Más que Salud. Serà el dissabte 28 de setembre i comptarà amb un espectacle sense precedents. No t'ho perdis !!

Llegeix més:Sopar solidari a favor del programa de formació MIR-Guinea

Centenars de persones reben formació i atenció mèdica a Guinea Equatorial

En el marc de la campanya Más que una Semilla un grup de vint-i-set cooperants de Más que Salud, han treballat durant una setmana en diversos espais sanitaris del país africà.

Llegeix més:Centenars de persones reben formació i atenció mèdica a Guinea Equatorial

Més de 600 persones es mouen a ritme de gospel per Guinea Ecuatorial

El concert solidari de Más que Salud ha reunit tres corals al Teatre Victòria de Barcelona per a interpretar un repertori musical de dues hores. Tots els beneficis de l’esdeveniments seran destinats als projectes de cooperació en què l’organització treballa al país africà.

Llegeix més:Més de 600 persones es mouen a ritme de gospel per Guinea Ecuatorial

400 persones són ateses durant la campanya +QPalabras 2018

"Quan mirem enrere i reflexionem sobre el camí recorregut, només puc pensar que estem veien madurar els primers brots", assegura la directora del projecte Martha Grayling.

També han tingut oportunitat els metges equatorians, d’ampliar la formació fent estades en diversos hospitals de Catalunya.

Llegeix més:400 persones són ateses durant la campanya +QPalabras 2018

130 persones participen en el 5è Sopar Solidari de Más que Salud

L’esdeveniment també va servir per a commemorar el 10è aniversari de l’ONG amb el lema "Compartint 10 anys amb persones 10"

Durant la vetllada es van repartir més de 150 obsequis que van aportar col·laboradors com el RCD Espanyol, Codorniu o Port Aventura.

Llegeix més:130 persones participen en el 5è Sopar Solidari de Más que Salud

Més de tres-centes persones participen a la campanya Más que una Semilla 2017 a Guinea Equatorial

El 1er Curso de Cirurgía Plástica y Reparadora, ha estat la principal novetat del programa amb vuit intervencions a pacients amb seqüeles per cremades o queloides.

L’èxit de les jornades ha generat una sol·licitud local que garanteixi una nova edició l’any 2018.

Llegeix més:Més de tres-centes persones participen a la campanya Más que una Semilla 2017 a Guinea Equatorial

Campanya Más que Palabras 2016

El mes de setembre del 2016 es va realitzar una campanya emmarcada en el context del projecte Más que Palabras que va permetre la creació d’un centre d’otorinolaringologia (ORL) ubicat a Bata (Guinea Equatorial). La campanya perseguia els següents objectius:

Llegeix més:Campanya Más que Palabras 2016

Quart sopar solidari

Dissabte 30 d’abril a les 21:00 començava el 4t sopar solidari de l’ONG +QSalud a l’Hotel QGAT. 190 persones, tot un rècord d’assistència, es van aplegar al saló gran de l’hotel per gaudir d’una vetllada amb bona companyia i moltes sorpreses.

Llegeix més:Quart sopar solidari

Balanç del viatge a Guinea

Ara que ja han passat unes setmanes, de tornada a casa però amb l’enyorança de deixar enrere un món tan llunyà i alhora tan proper, l’equip de cooperants que va participar en el darrer viatge a Guinea Equatorial, fa balanç de la seva experiència i valora totes les accions que s’hi van poder dur a terme.

Llegeix més:Balanç del viatge a Guinea

Tercer sopar solidari

El passat dissabte 21 de març va tenir lloc al l’hotel QGat de Sant Cugat del Vallès el tercer sopar annual solidari de Más Que Salud. Gaire bé 180 persones, un 30% més que l’any anterior, van gaudir d’un sopar solidari i de germanor i posteriorment van participar a les rifes i subhastes d’una setantena d’articles i serveis donats per diversos patrocinadors.

Llegeix més:Tercer sopar solidari

Proper tercer sopar solidari

Et convidem a seguir impulsant el projecte de formació de personal sanitari a Guinea Equatorial!

Llegeix més:Proper tercer sopar solidari

Concert benèfic Més que Gospel

El passat 7 de febrer la Sala Barts de Barcelona va ser l’escenari d’un concert gospel que serà recordat durant molt de temps tant per la seva qualitat musical com per les raons per organitzar-lo.

Llegeix més:Concert benèfic Més que Gospel

La generositat com factor transformador de la salut a Guinea Equatorial

Somriures, converses interesants, licitacions i aplaudiments. Així va transcórrer el segon sopar benèfic de +QSalud, el dissabte 10 de maig al prestigiós Hotel QGAT. Enguany, voluntaris, amics i gent solidària es van tornar a reunir en una mostra de generositat que va comptar també amb el recolzament de nombrosos sponsors, que van fer que el sopar fos un èxit total.

Llegeix més:La generositat com factor transformador de la salut a Guinea Equatorial

Sessió de coaching per al tercer encontre de voluntaris

Més de 300 persones van participar en la tercera trobada de voluntaris de Más Que Salud. L’activitat va comptar amb una sessió de formació impartida pel coach Moisés Martínez, creador del joc de Biopolis. L’objectiu de l’acte estava dirigit a la cohesió grupal, l’ engrescament i la motivació per contribuir a crear un món més just i solidari.

Llegeix més:Sessió de coaching per al tercer encontre de voluntaris

Segon sopar solidari

Et volem agrair l’esforç i el compromís que has pres amb Guinea Equatorial, on ja hem iniciat els projectes de formació de personal sanitari. És per això que et convidem a participar en el segon Sopar Solidari que organitza Más que Salud. Tindrà lloc a l’exclusiu Hotel QGAT. El benefici obtingut per cada cobert, ajudarà a millorar la qualitat de la sanitat en aquest país africà.

Llegeix més:Segon sopar solidari

Campanya +Q1 Semilla 2013

El mes de juny passat la nostra organització, amb la col·laboració del Consorci Sanitari Integral de la Universitat de Barcelona (UB), l’Hospital Universitario Regional de Bata, la Universidad Nacional de Guinea Equatorial (UNGE) i la Misión Bautista Europea (EMB), va celebrar el 2º Congreso de las Ciencias Médicas y de la Salud. El curs es va realitzar en el recinte de l’Hospital de Bata (Guinea Equatorial).

Llegeix més:Campanya +Q1 Semilla 2013

El tresor i el Senyor Diner: primer sopar benèfic +QS

“Poderós cavaller és el senyor Diner” deia Quevedo de jove cansat de l’exaltació que es feia de la riquesa, el malbaratament i la corrupció que regnava a l’Espanya del Segle d’Or. Però el ressò d’aquesta crítica la seguin escoltant alta i clara en el segle XXI dels estadis més alts de la reialesa, la política i la banca, fins la base social que trepitja el carrer.

Llegeix més:El tresor i el Senyor Diner: primer sopar benèfic +QS

Mercat benèfic a l'església del Rafal (Palma de Mallorca)

Tot donant continuïtat al mercat organitzat el mes d’abril a l’església de Murillo, el diumenge 26 de maig del 2012, l’església del Rafal de Palma de Mallorca, va organitzar un mercat solidari en benefici de +QS per contribuir, d’aquest manera, al finançament dels nostres projectes.

Llegeix més:Mercat benèfic a l'església del Rafal (Palma de Mallorca)

Sopar benèfic pro-Guinea

El divendres 24 de maig del 212, a les 21’30 hores, organitzarem un sopar benèfic al prestigiós restaurant La Masia de Sant Cugat. Aquest acte té la finalitat de recaptar recursos per finançar el nostre principal projecte que pretén formar, en Recursos Humans Sanitaris, a personal autòcton de Guinea Equatorial. Comptarem amb la col·laboració de diverses empreses i institucions que donaran regals per als assistents. A més a més de garantir un temps i un menú de qualitat, la teva participació contribuirà a millorar la situació sanitària a Guinea Equatorial.

Llegeix més:Sopar benèfic pro-Guinea

2º mercat solidari - Mallorca 19-21 abril 2013

Al llarg del cap de setmana del 19 al 21 d’abril del 2013, vàrem poder gaudir del 2on Mercat Solidari impulsat per la nostra organització. Aquet cop s’ha realitzat a Palma de Mallorca.

Llegeix més:2º mercat solidari - Mallorca 19-21 abril 2013

Impressions sobre la segona trobada de voluntaris

El dia 23 de febrer del 2013, la ciutat de Barcelona va despertar nevada. Però aquest fet, no va aturar les ganes de continuar amb la segona trobada de voluntaris que es duia a terme al local de l’església de 22@, on ens vàrem aplegar a les 10 del matí, tot just quan començava a sortir el sol.

Llegeix més:Impressions sobre la segona trobada de voluntaris

Segona trobada de voluntaris

Voluntaris i amics: el 2003 és per a +QS l'any en que varem iniciar un nou pla de treball. Convençuts com estem que la unió ens farà més forts i que conèixer i aprendre a construir la nostra tasca com voluntaris és vital, s’ha organitzat la 2n. trobada de Voluntaris i Amics de +QS. T'hi esperem.

Llegeix més:Segona trobada de voluntaris

Segona part de la campanya +Q1 Semilla

Com part de la campanya +Q1Semilla – Guinea 2012, a més a més de la ciutat de Bata, +QS va portar per primera vegada a Evinayong un equip portàtil d’odontologia amb que tenia previst atendre aproximadament a 100 pacients. L’expectativa de la població va sobrepassar els postres càlculs i es va arribar a doblar el nombre de persones ateses. A Evinayong, com a la resta del país, la visita d’un odontòleg és una “novetat”, ja que no existeix aquest servei i la única possibilitat de rebre aquest servei per part de tots els habitants de la província és desplaçar-se fins a Bata on el Server és limitat i costós. Donem gràcies a Déu per haver pogut ser d’ajut en un lloc tan necessitat.

Llegeix més:Segona part de la campanya +Q1 Semilla

Primera part de la campanya +Q1 Semilla

La campanya +Q1 Semilla – Guinea 2012 consta de dues parts i volem comunicar-te que la primera ja ha finalitzat. Podem dir amb gran satisfacció que ha estat una experiència inoblidable. El Congrés mèdic-odontològic organitzat per la nostra ONG Amb col·laboració amb la Missió Baptista Europea, la Universitat Nacional de Guinea Equatorial i la Universitat de Barcelona, va ser molt positiu. Es van fer diverses conferències, tallers i intervencions quirúrgiques retransmeses en directe a la sala d’actes. Hi van assistir al voltant d’un centenar de persones superant així l’expectativa de participants.

Llegeix més:Primera part de la campanya +Q1 Semilla

Mercat solidari

Durant el cap de setmana del 8 al 10 de juny del 2012 es va organitzar un Mercat solidari a Barcelona. Varem tenir l'oportunitat de posar a la venda molts articles de roba nova donada per prestigioses marques, amb la finalitat de contribuir al finançament dels nostres projectes. L'experiència va ser molt positiva, varem gaudir d'un temps molt agradable, compartir els nostres projectes i la recaptació va ser significativa. Gràcies a tots els qui vareu participar en aquest esdeveniment.

Llegeix més:Mercat solidari

Campanya +Q1 Semilla - Guinea 2012

Per a l’ONG Más que Salud és un privilegi poder compartir amb vosaltres els objectius de la nostra propera campanya que hem anomenat “+Q1 Semilla – Guinea 2012". Des del mes de novembre del 2011 estem organitzant un seguit d’esdeveniments que portarem a terme el proper mes d’agost a Guinea Equatorial.

Llegeix més:Campanya +Q1 Semilla - Guinea 2012

Mercat solidari juny 2012

Benvolgut@ amic@ t’animem a participar en un mercat solidari amb la finalitat de recaptar fons destinats als nostres projectes. Posarem a la venda roba completament nova donada per algunes marques de reconegut prestigi.

Llegeix més:Mercat solidari juny 2012

Primera trobada de voluntaris de +QS a Barcelona

La primera trobada de voluntaris de +QS a Barcelona, va superar en escreix les expectativas que teníem. El nombre de participants va ser el doble del que havíem previst.

Llegeix més:Primera trobada de voluntaris de +QS a Barcelona

Viatge a Guinea Equatorial 2011

El mes d’agost del 2011, un viatge a Guinea Equatorial ens va servir per recollir informació i entrar en contacte amb institucions que treballen allà, organismes governamentals, clíniques i hospitals.

Llegeix més:Viatge a Guinea Equatorial 2011

Concert benèfic

El dissabte 19 de març del 2011 va tenir lloc el nostre primer concert benèfic. A més a més de l'espectacle musical, varem presentar els projectes realitzats fins al dia d'avui i els projectes que estan en fase de desenvolupament.

Gràcies a la col·laboració de tres artistes com són Kesia, Ana Cano i Hosanna otro lugar, que amb el seu talent i genialitat ens van recolzar i acompanyar amb la seva presència, varem poder presentar l'ONG i explicar amb detall el motiu de l'acte i aconseguir sensibilitzar als assistents i incorporar nous socis i voluntaris. L'assistència a l'acte va ser molt nombrosa i es va aconseguir una recaptació econòmica molt positiva que es destinarà als principals projectes de +QS.

Llegeix més:Concert benèfic

Viatge assistencial Bata - Bolondo 2009

L’any 2009 es va desenvolupar a Guinea Equatorial un projecte mèdic-missioner en cooperació amb l’ONG “Desarrollo 2000 en Àfrica” i la Missió Baptista de Bata, finançat en part per +QS i en part pels propis cooperants. Aquest projecte és un referent per a la intervenció que es vol realitzar de manera permanent i continuada a Evinayong (projecte PISE).

Llegeix més:Viatge assistencial Bata - Bolondo 2009

Viatge exploratori a Guinea Equatorial

Durant el mes d’agost del 2007, un grup de quatre membres professionals de la salut, realitzen el primer viatge exploratori a Guinea Equatorial, amb la finalitat de conèixer un potencial terreny en el qual poder desenvolupar els principals projectes de cooperació internacional. El grup estava format pel Dr. Javier Martín (especialista en oncologia mèdica), el Dr. Antonio Martínez (especialista en oftalmologia), la Dra. Olga Román (especialista en ginecologia i obstetrícia) i el Dr. Robert Memba (especialista en cirugia general i digestiva).

Llegeix més:Viatge exploratori a Guinea Equatorial