Ajuda per a la catàstrofe ocorreguda a Guinea

El passat diumenge 7 de març hi va haver una gran explosió a Bata (Guinea Equatorial), causant més de 100 víctimes mortals, diversos centenars de ferits i deixant a múltiples persones sense llar.

Si vols col·laborar amb els afectats per aquesta catàstrofe, fes una donació al següent número de compte:

Llegeix més:Ajuda per a la catàstrofe ocorreguda a Guinea

Una notícia sobre el programa de formació especialitzada a Guinea

El mitjà Protestante Digital ha publicat una notícia sobre el programa de formació especialitzada FES Guinea. Pots consultar-lo en aquest enllaç.

Reunió d'implementació del programa FES Guinea

Reunió virtual de treball, incloent entre d'altres, a l'excel·lentíssim vice-ministre de Guinea Equatorial, al vice-president de l'Organització Mèdica Col·legial d'Espanya (OMC) i vice-president de la Unió Europea de Metges Especialistes (UEMS), a la Coordinadora General de la Fundació Estatal de Salut, Infància i Benestar Social (FCSAI) del Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social d'Espanya i a la Junta Directiva de l'ONGD + Q Salud. La implementació del Programa FES Guinea (Formació Especialitzada a Guinea Equatorial) ja és una realitat a curt-mig termini.

Llegeix més:Reunió d'implementació del programa FES Guinea

Xerrada sobre salut dental a Bata

Les companyes guineanes Priscila i Estrella, formades com higienistes per la Ong Más que Salud, donen una xerrada al col·legi Morada de Pau a Bata amb el Pastor Matías (Guinea Equatorial) on expliquen la importància de les nostres dents i com evitar la càries mitjançant la dieta i neteja. Tots els alumnes van mostrar gran interès!

Llegeix més:Xerrada sobre salut dental a Bata

Más que Salud rep el Premi a la Convocatòria de Cooperació Internacional

La fundació quirónsalud concedeix a l'ONGD + QSalud el Premi a la Convocatòria de Cooperació Internacional (dotat en 10.000 euros) pel Projecte Rompiendo Fronteras Covid - Guinea Ecuatorial, com a part del Programa de Formació Especialitzada Sanitària de Guinea Equatorial (FES Guinea). La cerimònia de lliurament del premi ha tingut lloc en línia. Un pas més que ens acosta sense pausa al nostre objectiu final.

Llegeix més:Más que Salud rep el Premi a la Convocatòria de Cooperació Internacional

El guanyador de l'últim Congrés de Ciències Mèdiques i de la Salut ja ha iniciat la seva formació a Barcelona

El Dr Alejandro Lopeló estarà aprenent durant tres mesos a Espanya sobre hematologia amb l'objectiu de tornar després a Guinea Equatorial i implementar el coneixement adquirit.

Llegeix més:El guanyador de l'últim Congrés de Ciències Mèdiques i de la Salut ja ha iniciat la seva formació...

Más que Salud al Congrés Nacional de la SEORL

El coordinador del projecte Más que Palabras, Guillem Viscasillas, ha presentat la campanya durant la trobada, que l'ha rebut bé i valorat positivament.

Llegeix més:Más que Salud al Congrés Nacional de la SEORL

Formació en higiene dental a nens a Guinea Equatorial

Priscila, la nostra becada que està estudiant el grau superior de Salut bucodental a l'Escola Ramon i Cajal de Barcelona, es troba a Guinea Equatorial. Allà ha pogut realitzar una formació a nens i nenes en higiene dental. Una oportunitat de posar en pràctica el seu aprenentatge i de fer-ho amb els més petits.

Llegeix més:Formació en higiene dental a nens a Guinea Equatorial

Els becaris Antonio i Esteban a Barcelona

Antonio Asumu i Esteban Nkisogo ens han acompanyat durant uns mesos gràcies a unes beques de formació amb les quals han pogut integrar-se en diversos equips de l'Hospital General de Catalunya. En el cas d'Antonio, que és pediatra, ha pogut formar-se i compartir espai amb pediatres, residents i infermers del centre català. Per la seva banda, Esteban ha completat la seva formació com a infermer amb l'equip de l'hospital.

Llegeix més:Els becaris Antonio i Esteban a Barcelona

Desè aniversari de Más que Salud

Más que Salud ha complert 10 anys d'existència, i per això volem compartir amb tu aquest vídeo que recull els moments més rellevants i emotius viscuts aquests anys. Gràcies per ajudar-nos a fer possible tots aquests somnis!

Llegeix més:Desè aniversari de Más que Salud

La Priscil·la arriba a Espanya

Gràcies a la tasca de diverses persones que han treballat per tal que pogués ser possible, avui podem compartir amb tots vosaltres, que finalment la Priscil.la ha arribat a Espanya. La Priscil.la és una noia de 17 anys procedent de Guinea Equatorial, amb la inquietud de poder estudiar el batxillerat al nostre país i, així, poder adquirir un major nivell acadèmic que li permeti optar, en el futur, als estudis universitaris de medicina amb els que podrà ajudar a les persones de Guinea.

Llegeix més:La Priscil·la arriba a Espanya

Resum activitats primer semestre 2016

El dia 9 de gener es va celebrar un Concert Benèfic organitzat per Más que Salud, al Centre Artesà Tradicionàrius, ubicat al barri de Gràcia de Barcelona. Més de 200 persones van gaudir al ritme del millor gòspel posat en escena pel Vocal Groove, un grup format per 10 veus i 4 músics, acompanyats pel solista d’origen africà Amos Obasohan. Tot el públic va vibrar amb l’energia i qualitat de l’espectacle, alhora que col•laborava en la millora de la sanitat de Guinea Equatorial.

Llegeix més:Resum activitats primer semestre 2016

La história de l'Arcel

Us volem presentar l’Arcel, un nen guineà de sis anys que l’equip de cooperants que va viatjar a Guinea al mes de maig va traslladar d’urgència a Espanya.

Llegeix més:La história de l'Arcel

Proper viatge a Guinea Equatorial

Anem a Guinea Equatorial! Amb moltes ganes, il·lusió, sentit de l’humor i, sobretot, molt d'esforç i grans preparatius (i vacunes), un equip de fins a 24 cooperants està acabant els preparatius per viatjar a Guinea Equatorial per a dur a terme campanyes de formació, accions assistencials a la població local i suport a diverses organitzacions del país.

Llegeix més:Proper viatge a Guinea Equatorial

Apolinar i Tecla retornen a Guinea

La setmana passada ens vam acomiadar dels doctors Tecla i Apolinar, que van tornar a Guinea Equatorial després de passar 6 setmanes de formació en hospitals de l’àrea de Barcelona. Aquesta estada els ha permès aprofondir en les seves respectives especialitats i adquirir coneixements de gestió hospitalària.

Llegeix més:Apolinar i Tecla retornen a Guinea

Formació d’un metge guineà als hospitals espanyols

Com part del projecte de formació de personal sanitari a Guinea Equatorial, durant el mes de juliol, un metge guineà, el Dr. Silvano Nve, especialista en anestesiologia, estarà com assistent /observador, als Serveis de Reanimació i anestèsia de l’Hospital Broggí del Consorci Sanitari Integral de Barcelona i al Hospital Universitario de Torrejón de Madrid.

Llegeix més:Formació d’un metge guineà als hospitals espanyols

Assistència a un curs de Teràpia Auditiva Verbal

La Federación de Asociaciones de Implantados Cocleares de España (AICE) va organitzar els dies 23 i 24 del mes de maig a Madrid, el curs de "Terapia Auditiva Verbal (TAV): Una alianza entre Padres y profesionales". +QSalud va poder enviar la logopeda Noemí Fariña en representació de l’ONG i a Domingo Nguema, pare de Lídia Nguema una nena amb implantació coclear, que es va desplaçar des de Bata (Guinea Equatorial).

Llegeix més:Assistència a un curs de Teràpia Auditiva Verbal

Col·laboració amb Guinea Ecuatorial en el programa de formació d'especialistes

Anem avançant en el projecte integral de salut i educació a Guinea Equatorial. La nostra visió és col·laborar en la formació de metges, infermers i tècnics en salut per tal que ells mateixos puguin desenvolupar, més tard, un model de formació sanitària autosuficient en el seu propi sistema local.

Llegeix més:Col·laboració amb Guinea Ecuatorial en el programa de formació d'especialistes

Una nova entrevista

El programa Doble Sis de la cadena 25TV ha entrevistat a Robert Memba, president de la nostra l’ONG. Durant el programa es va fer un recorregut des dels inicis de Más Que Salud fins el moment present i els plans de futur, fent un èmfasis especial en el projecte de formació d’especialistes a Guinea Equatorial.

Llegeix més:Una nova entrevista

Donació de material mèdic a Guinea

Una part del nostre treball a Guinea Equatorial consisteix en donar suport i interactuar amb organitzacions locals amb valors similars als nostres. A final de l’any passat, vàrem poder donar a JUCUM ( Juventud con una misión) vuit llits hospitalaris per l’equipament d’un Centre de Salut a Bata.

Llegeix més:Donació de material mèdic a Guinea

Donem la benvinguda a la Bienvenida

Recentment ha arribat a Barcelona la Bienvenida, una nova pacient procedent de Guinea Equatorial. Presenta una tumoració abdominal i, en aquests moments, se li estan fent els estudis necessaris per determinar-ne l’origen i tractament. Les proves es duen a terme als hospitals Moisès Broggi i Bellvitge de la nostra ciutat.

Llegeix més:Donem la benvinguda a la Bienvenida

Entrevista al programa “Salut i força”

El passat mes de juny, el programa “Salut i força” de la cadena IB3, ha entrevistat a l’Olga Román, representant de l’ONG Mas que Salud, en relació a la campanya +Q1 Semilla 2013. Et convidem a escoltar l’entrevista i així podràs conèixer més detalls d’aquesta campanya i els plans de futur de Mas que Salud.

Llegeix més:Entrevista al programa “Salut i força”

Assemblea anual 2013

El passat dia 9 de novembre vàrem celebrar la nostra assemblea anual. Com en altres ocasions, va ser un reunió oberta amb l’assistència i participació tant d’associats com no afiliats. Es van presentar tots els projectes duts a cap fins aquesta data, com ho és la recent campanya +Q1 Semilla 2012 i es va fer un èmfasi especial en el Plan Estratégico de +QS per als propers 5 anys amb el visionat del documental “Programa de Formación de Especialistas en Guinea Ecuatorial”. Tanmateix va ser presentada a l’assemblea la Patty Martínez com a nova coordinadora de voluntaris que, en el marc del nou pla estratègic, dinamitzarà el voluntariat de la nostra organització.

Llegeix més:Assemblea anual 2013

Presentació de +QS a la trobada anual d'AFEC

El mes d’octubre passat se’ns va brindar l’oportunitat de presentar +QS a la trobada anual de l’Assemblea femenina Evangèlica de Catalunya (AFEC), un recés de dones cristianes que, en aquesta ocasió, celebrava el seu 20è aniversari. Aquesta associació recull un donatiu cada any i el destina a una tasca social. Enguany a més a més de permetre’ns presentar els nostres projectes i col·locar un stand amb publicitat de +QS, tota l’ofrena va anar destinada íntegrament a la nostra organització. Un grup de més de 300 dones va rebre la informació i la resposta de l’audiència va ser molt positiva.

Llegeix més:Presentació de +QS a la trobada anual d'AFEC

Seguiment d’un pacient operat durant la campanya +Q1 Semilla 2013

En línia amb el projecte PAMI, s’ha lliurat un material mèdic de rehabilitació al pare de l’Adrián, un dels pacients operats per l’equip de traumatologia de +QS a Bata durant la campanya +Q1Semilla 2013. És el primer pas del control que a llarg termini necessitarà el pacient.

Llegeix més:Seguiment d’un pacient operat durant la campanya +Q1 Semilla 2013

Nota de premsa sobre la campanya +Q1 Semilla 2013

L’Hospital Universitari Parc Taulí de Sabadell ha publicat la següent notícia arrel de la participació de dos dels seus traumatòlegs, el Dr. Jorge Serrano i la Dra. Patrícia Martínez, a la campanya +Q1 Semilla 2013:

Llegeix més:Nota de premsa sobre la campanya +Q1 Semilla 2013

Primera trobada entre +QS i pares de nens sords

El mes d’abril del 2013, es va portar a cap la primera trobada entre pares de nens amb discapacitat auditiva i +QS, amb l’objectiu de definir estratègies que impulsin la creació de la Asociación de Padres de Niños Sordos de Guinea Ecuatorial. En aquesta trobada també es van tractar temes relacionats amb la campanya +Q1 Semilla 2013, on un grup formar per 2 ORL, una psicòloga, una logopeda i un audioprotesista continuaran el programa d’atenció i avaluació iniciat l’any 2012.

Llegeix més:Primera trobada entre +QS i pares de nens sords

Donació de llibres amb finalitat benèfica

Recentment una de les nostres voluntàries ha traduït un llibre del francès a l’espanyol. L’autor de l’obra ha decidit donar, de forma altruista, una important quantitat d’exemplars a +QS. El beneficis de la venda d’aquests llibres, serviran per finançar els nostres projectes.

Estància de la Dra. Tecla Mangué a Barcelona

Formant part del Pla de Formació de Formadors que estem desenvolupant, tal com varem informar prèviament, la Dra. Tecla Mangué (metgessa/pediatra) va venir a Barcelona a un curs patrocinat per la Fundació Salesa.

Llegeix més:Estància de la Dra. Tecla Mangué a Barcelona

La nostra primera beca de formació

Com part del nostre Projecte Integral de Salut i Educació (PISE) hem tingut el privilegi de comptar entre nosaltres amb una metgessa guineana, becada per la nostra organització en col·laboració amb la Fundació Salesa.

Llegeix més:La nostra primera beca de formació

Bon Nadal 2012

Volem agrair-te el suport rebut durant el 2012 i desitgem que el proper sigui un any de pau personal i espiritual, en el qual tots puguem contribuir a restablir les bases d’una societat més justa i igualitària.

Llegeix més:Bon Nadal 2012

Assemblea anual 2012

El dissabte dia 1 de desembre es va realitzar a Barcelona l'assemblea anual de +QS. Era la primera vegada que se celebrava un acte com aquest a la nostra ciutat, ja que totes els anteriors s’havien fet a Palma de Mallorca. Gràcies a les noves tecnologies, els socis de Palma de Mallorca també varen poder estar presents ja que l’acte es va transmetre per videoconferència.

Llegeix més:Assemblea anual 2012

Intervenció de la Josefa

Finalment la Josefa va ser intervinguda el passat dia 5 de novembre a l'Hospital Universitari de Bellvitge. Gràcies a Déu, i malgrat la complexitat de la intervenció, l'operació va ser tot un èxit. Els cirurgians cardíacs que van dur a terme la intervenció són molt optimistes pel que fa al resultat i a la recuperació.

Llegeix més:Intervenció de la Josefa

Donació d'un audiòfon

La fundació Pedro Salesa continua la seva estreta col·laboració amb el Projecte "+QPalabras" de la nostra ONG. Aquesta setmana hem rebut un audiòfon per a la Gimena, una nena guineana. Aquest audiòfon serà enviat immediatament a Bata, per tal que la Gimena pugui continuar amb normalitat el seu procés d’escolarització.

Llegeix més:Donació d'un audiòfon

Novetats sobre la Josefa

La Josefa continua a Barcelona a l'espera d’ésser intervinguda a l'Hospital de Bellvitge. La seva operació està prevista per a la setmana del 31 d'octubre.

Llegeix més:Novetats sobre la Josefa

Una nova pacient entre nosaltres

+QS té el plaer d'acollir una nova pacient a Espanya. En aquest cas, es tracta de la Josefa, una dona de 21 anys procedent de Guinea Equatorial, que pateix una malaltia cardíaca molt greu. Necessita una cirurgia molt complexa que es realitzarà a l'Hospital Universitari de Bellvitge, les properes setmanes.

Llegeix més:Una nova pacient entre nosaltres

La Lídia torna a Barcelona

Com a part del seu procés d’aprenentatge, control i manteniment del seu implant coclear, la Lídia ha tornat a Barcelona. La seva evolució és positiva, ja que pot emetre alguns sons i dir algunes paraules.

Llegeix més:La Lídia torna a Barcelona

Una voluntària més enllá de les nostres fronteres

Al llarg dels mesos d'agost i setembre, una estudiant universitària procedent d'Alemanya ha col·laborat amb la nostra ONG com a voluntària, com part del seu programa de formació. Concretament ens ha ajudat amb la traducció de la nostra web a l'anglès i a l'alemany i amb la difusió dels nostres projectes i l'adquisició de nous socis. En aquest sentit, durant una setmana ha estat fent nous socis a través d’un estand amb opuscles, informació i fotografies de la campanya +QS Semilla - Guinea 2012 a l'Hospital de Sant Joan Despí-Moisès Broggi.

Llegeix més:Una voluntària més enllá de les nostres fronteres

Conveni de col·laboració amb Salesa

De cara a la campanya assistencial i formativa +QS Semilla, +QS i la Fundació Pedro Salesa Cabo, han signat un conveni de treball i col·laboració conjunta en activitats formatives i assistencials. Des d'aquí volem agrair la seva ajuda gràcies a la qual podem comptar amb un audiòmetre per a ser utilitzat en la campanya.

Una tarda solidària per una nova vida per a Saturnino

Saturnino té una malaltia cancerígena crònica que requereix un tractament per a tota la vida. Per tal d’aconseguir fondos i que Saturnino pugui tornar al seu país (Benin), i reprendre la seva vida, una sòcia-voluntària de +QS va organitzar una tarda solidària a Palma de Mallorca amb diferents activitats: poliment de pedres, decoració de sabates, bàsquet, futbito, conta-contes, massatges, instruments interculturals i dansa del ventre.

Llegeix més:Una tarda solidària per una nova vida per a Saturnino

Delegació canària de +QS

El cap de setmana del 22 al 24 de juny del 2012, hem fet un viatge a les Illes Canàries (Tenerife) amb l'objectiu de constituir a aquesta ciutat una delegació de +QS. El viatge va incloure reunions amb el Consell de Pastors de Tenerife, amb un grup compromès de professionals sanitaris de l'illa, un Grup de Joves local i una representació de l'Església Cristiana Evangèlica de Santa Cruz de Tenerife. L'acollida del projecte va ser molt positiva i les trobades edificants i encoratjadores.

Donació de material sanitari

Estem profundament agraïts a varies entitats per la donació de material sanitari divers per a +QS. Aquest material inclou una cadira dental de la marca Sirona, donat per Anoris, enviada a Yaun dé (Camerun) el passat 24 de juliol en el marc de la cooperació que +QS manté amb DentalCoop.

Llegeix més:Donació de material sanitari

Regala salut per 1 € al mes

Com ja saps un dels nostres principals projectes (el projecte PISE) consisteix en la creació d’un espai d’atenció (centre de salut) per a la prestació de serveis mèdics a Evinayong (Guinea Equatorial). Es tracta d’un projecte complex i de llarga durada, que requereix una gran quantitat de recursos, tant humans com materials.

Llegeix més:Regala salut per 1 € al mes

Entrevista a +QS a RNE4

Germán Rubio, membre de la nostra junta directiva, ha estat entrevistat al programa "Entre horas" de RNE4, amb motiu de la participació de la nostra ONG al fòrum de les MicroONG celebrat el passat mes de desembre del 2011. En l'enllaç següent trobaràs informació referent a aquest esdeveniment i també l'entrevista feta al Germán a partir del minut 17 de la reproducció.

Llegeix més:Entrevista a +QS a RNE4

Viatge al Senegal abril 2012

La relació entre les ONG’s Catalunya Cassamanse, Terenga, +QS i un grup de cooperants dirigits pel Dr. Gabriel Navarro (coordinador durant anys a Burkina Faso i un grup local força motivat, han dut a terme al Senegal una campanya assistencial d’odontologia.

Llegeix més:Viatge al Senegal abril 2012

Projecte de cooperació amb Dentalcoop

Germàn Rubio, odontòleg i coordinador del Projecte Integral de Salut i Educació (PISE) es troba actualment al Senegal com representant de +QS on, juntament amb l’ONG Dentalcoop, estan realitzant un projecte de cooperació en odontologia. La col·laboració amb d’altres organitzacions amb finalitats similars a la nostra, és una de les premisses de la nostra ONG, i aquesta experiència n’és un exemple més.

Llegeix més:Projecte de cooperació amb Dentalcoop

Participació a la Fira de Manresa

Durant els dies 17 i 18 de març del 2012, +QS va tenir l’oportunitat de presentar els seus projectes a la Fira de les Teràpies Naturals de Manresa compartint stand amb altres ONG’s

Llegeix més:Participació a la Fira de Manresa

Bon Nadal 2011

Bones festes de part de +QS!

Des de Más que Salud no volem deixar passar l’oportunitat de desitjar-te bones festes de Nadal i Any Nou 2012. Esperem que Déu et beneeixi abundantment.

Llegeix més:Bon Nadal 2011

Visites a esglèsies evangèliques

Al llarg de l'any 2011, i amb l'objectiu de donar a conèixer la nostra missió, visió i projectes, hem visitat deu esglésies evangèliques. En totes hem rebut un recolzament d'un valor incalculable en diversos sentits: econòmic, de voluntariat i espiritual. Arrel d'aquestes visites, hem fet partícips al poble evangèlic del nostre ministeri i a més hem crescut de manera significativa.

Notícia de premsa sobre la operació de Manuel

El cas d'un dels nostres darrers pacients, ha estat també recollit a la premsa. Es tracta del cas del Manuel, un malalt amb una cardiopatia. Afortunadament tant la intervenció quirúrgica com el postoperatori han estat satisfactoris i el pacient evoluciona favorablement de l’operació.

Llegeix més:Notícia de premsa sobre la operació de Manuel

Concessió del premi Joaquim Bonal al projecte PISE

El 24 de maig del 2011, l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears, com a reconeixement al disseny del nostre projecte PISE, ens va concedir el Premi "Joaquim Bonal". Aquest premi al qual hi varen optar diverses ONG's de prestigi en el camp de la cooperació internacional, se'ns va ser atorgat per la coherència, estructura i sostenibilitat del projecte PISE. El lliurament del premi va tenir lloc a la seu de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears de la mà del Conseller de Sanitat l'Exmo. Senyor Boi Ruiz.

Llegeix més:Concessió del premi Joaquim Bonal al projecte PISE

Viatge a Burkina Faso

Al llarg del mes d'abril del 2011 una representació de +QS va viatjar a Burkina Faso com part d'un equip de cooperants que durant deu dies va treballar al llogaret de Yagma a 45 minuts de la capital Ouagadougou. Aquesta campanya es va realitzar amb emsimision, una ONG amb la qual hem interactuat en diverses ocasions lliurant-los medicaments, diners i, aquesta vegada, amb suport mèdic, odontològic i assistència tècnica en el mateix camp de treball.

Llegeix més:Viatge a Burkina Faso

Participació en el Forum Dental Mediterráneo

Durant el mes d'abril de l'any 2011 varem tenir l'oportunitat de participar en el VII Forum Dental del Mediterràneo. En aquest fòrum, que és la trobada professional d'odontologia més important de l'Europa mediterrània, varem tenir l'ocasió de compartir i donar a conèixer els nostres projectes.

Llegeix més:Participació en el Forum Dental Mediterráneo

Ponència al congrés "Global Congress of Maternal and Infant Health"

Durant el mes de setembre del 2010 varem participar com conferenciants en el “Global Congress of Maternal and Infant Health” amb la ponència titulada: “Gestión de un Centro de Salud en Centro de Salud en Guinea Equatorial”. Varem tenir l’oportunitat d’explicar els nostres projectes i la nostra experiència d’organització en la zona arrel del projecte Bolondo-Bata 2009.

Notícies de premsa sobre la operació de la Constància

En diversos diaris han aparegut notícies en relació al darrer cas que hem portat a través de +QS. Es tracta d'un cas molt complex i poc freqüent pel que, gràcies a Déu, varem poder comptar amb la col·laboració d'un prestigiós uròleg de Londres que va intervenir la pacient.

Tant l'operació com el postoperatori van ser satisfactoris, i actualment la pacient evoluciona favorablement de la intervenció.

Llegeix més:Notícies de premsa sobre la operació de la Constància

Xerrada sobre salut sexual

En el marc de l’educació sexual, el mes de juny del 2010 se’ns va convidar a donar una xerrada sobre malalties de transmissió sexual, enfocada bàsicament a la seva prevenció. Es va incidir en la defensa dels valors cristians en relació amb la sexualitat com l’opció més segura per a la prevenció d’aquest tipus de malalties i de les seves conseqüències donant també informació detallada sobre els altres mètodes de prevenció. La xerrada va estar organitzada per l’associació cultural “Espai Imagina” i l’església evangèlica del carrer Cantàbria i dins dels cicles formatius d’aquesta associació.

Llegeix més:Xerrada sobre salut sexual

Col·laboració econòmica amb Xile

Suposem que t’hauràs assabentat del gran terratrèmol que va sacsejat Xile el mes de febrer del 2010. Ha estat una terrible desgràcia i +QS ha decidit realitzar una col·laboració econòmica amb el país per, en la mesura de les nostres poques possibilitats, aportar un gra de sorra per a la reconstrucció dels grans danys soferts. Confiem que Déu tingui misericòrdia del tots els afectats per aquesta catàstrofe.

Col·laboració econòmica amb Turmanyé

L’any 2009 varem tenir l’oportunitat de realitzar una col·laboració econòmica amb l’ONG Turmanyé (www.turmanye.org) Aquesta organització cristiana es centra en ajudar a la infància en situació de risc i a famílies en perill d’exclusió social de Perú.

Concretament, la nostra aportació ha servit per costejar part de les despeses d’alimentació dels lactants i del lloguer de les cases d’acollida per als nens.